Om Alina Jensen Malerfirma

Alina Jensen Malerfirma er et firma, som er startet i 2017. Malerfirmaet har kontor i Horsens, men arbejder i hele øst og midt Jylland.
Vores personalestab består udelukkende af kompetente, faglærte medarbejdere, der lægger stor vægt på at udføre professionelt malerarbejde. Vi sætter en ære i at hjælpe dig med dit malerprojekt på den bedst mulige måde, så du altid er fuldt ud tilfreds med det arbejde, vi udfører.

Malerfirma Horsens
Vi tilbyder forskellige vedligeholdelsesopgaver med både vejledning i farvesammensætning og totalløsninger vedrørende lys/indretning, ældre maleteknikker som ådring (træ imitation), marmorering og forgyldning. Vi tilbyder restaurering med blandt andet limfarve, linolie og kalk samt skabelonteknikker.
Vi følger løbende med i udviklingen i vores fag og holder os ajour med de nyeste teknikker. Vi vejleder professionelt fra starten om almindelige og specielle maleropgaver. Derfor kan du roligt vælge Alina Jensen Malerfirma og benytte dig af vores faglige kompetencer.
Ejeren af Alina Jensen Malerfirma er uddannet maler i 2002 i Horsens, herefter har hun fået diplom, som maler i 2013. Firmaet er interesseret i alle former for malerarbejde, også dem, der allerede er blevet nævnt.